The winner..

image27

Den här bodyn klickade jag och älsklingen precis hem från en sida jag hittade idag där det finns en hel del roligare och häftigare boyds. M har bestämt att alla kläder bebisen ska ha ska numera komma därifrån..jag vet inte riktigt om jag håller med men den här ovan tycker jag är cool. Endast 139kr med...

Torka!

Hej igen!

Har haft lite bloggtorka ett tag har jag känt men nu så känns det som att jag är tillbaka igen. Har hänt en hel del sedan sist men det kommer snart lite update med bilder och sånt. Har lov för tillfället men de två kommande veckorna är det praktik som gäller, ska bli ganska kul. Idag här hemma är det lite hemmafix som gäller och sen har jag en hel del samtal jag måste ringa. Dessutom ska jag gå och köpa lite blommor till älsklingen med eftersom att han har namnsdag idag =).

Ikväll är det överraskningsmiddag lagad av älskling och sen blir det nog att vi tittar på Let's Dance finalen och hoppar i säng tidigt. Imorgon bär det nämligen tidigt av till Ullared för en massa shopping, ska se om jag kan hitta någon mammakjol och lite så.

Ha en fin fredag//Emm


Lillördag!

Så var det redan onsdag och jag går in i V19, snart halvvägs =). Har varit en väldigt lugn dag i skolan idag och jag har faktiskt fått gjort en hel del trots att jag i morse hade noll motivation till nåt. Börjar bli riktigt svårt att hitta något i garderoben som sitter skönt och passar. Men snart ska det shoppas lite nytt, bara värmen kan infinna sig med.

Ska snart ta och äta lite glass med chokladsås,strössel och banan. Gott! Sen blir det att duscha och laga mat till älsklingen till han kommer hem från klippningen. Köttfärspaj står på menyn ikväll, var längesedan nu. Sen blir det att återigen gå igenom svenskan inför litteraturprovet imorgon. Sen äntligen är det lov och efter det två veckors praktik. Men nu vill bebben ha glass....

Pappa kan..

image26

För några dagar sen kom M hem med den här. Är den inte bara för häftig?! Vår rockiga lilla bebbe!

Det växer så det knakar!

image25

Magen i V17 16+6 och magen växer som bara den. Nu börjar det dessutom närma sig tiden då magen blir störr och större väldigt snabbt. Lillplutten växer och är ju snart hälten så stor som vid födseln. Än så länge inga bristningar och inga större åkommer. Att vara gravid är än så länge enbart mysigt.

Jag klarade mig!

Fredag och så skönt det känns! Har varit hemma från skolan idag för jag trodde allvarligt att jag skulle bli magsjuk, mådde riktigt dåligt igår kväll och även i morse. Nu är det dock so bortblåst och jag hoppas att jag klarar mig helt denna gång med. Överlevde veckan med Matte C prov och filosofiinlämning med ( lite tack vare Petter). Nu väntar jag på att älsklingen ska komma och hämta mig så ska vi åka och fredags handla mat tillsammans, var ett bra tag sedan vi gjorde det.

Imorn är det shoppingrunda på dagen med H som gäller och på kvällen kommer H och hennes lover hit och käkar middag och genomlider Linda Bengtzing. Hon gör allt för mig, haha ;)

Ha en fin fredga//Emm

Baby thing!

image23
Den här "overallen" skulle jag gärna ha till bebbe för kyliga sommarkvällar och sen när det börjar blite lite kyligare på dagen med. Den kommer från H&M men jag har inte lyckats med att hitta den i en enda H&M affär, Vill gärna kunna känna och titta närmare på den innan jag köper den...fast jag kan ju alltid beställa och retunera den och den inte är som jag tänkt mig. Aja, söt är den i alla fall!

Skit(bra)dag

Denna dag blev inte alls som planerat. Vaknade ganska trött men var ändå iordninggjord och färdig i god tid för bussen. Gick inne och väntade lite eftersom att jag bara bor 30m från busshålssplatsen och gick ut i vanlig tid. Jo, då har bussen varit extremt tidigt och redan åkt= jag missar bussen, kommer inte till skolan och missar mitt matteprov som jag längtat efter att bli av med. SKIT!

Men sedan tog jag mig en morgon promenad hem till mamma och har varit där hela dagen. Mysigt att bara umgås med mamma och systrarna ibland. Har bland annat spelat en hel del spel och avundats mina sysras nya fina klänning (barnavdelning strl 170 kanske?).

Har även äntligen skickat tillbaka pket från H&M och Ellos.... Ändå är det mycket kvar på veckans To do-lista.
Förresten ska ju på kalas på lördag, någon som har ett bra förslag på vad man köper till en 10-årig? tjej?

Ha en bra kväll//Emm

Jag har en fisk..

Japp, jag har en fisk i magen som tycker om att sprattla och kittla mig tidigt på morgonen. Är nu nästan säker på att det är bebisen jag känner, underbar känsla. Min lilla fisk!

Babykläder

image21

Här är det mamma och jag shoppade till bebisen igår när vi var i Halmstad. En vit omlottbody, en mössa, ett prar byxor och två par sockor köpte mamma. Skorna kunde jag bara inte låta bli, jätteonödigt men ack så coola de är. Bortskämda lille plutt!

Halmstad..

Idag har jag och Mamma varit en tur i Halmstad, tittade på balklänning. Vilket inte är det lättaste med tanke på att man inte vet hur stor magen kommer att vara i V.30, men jag hittade i alla fall en som jag verkligen gillade. Fick ta den i strl 40 och sen får man sy rätt den någon vecka innan balen, kanonsnygg. Bra är dessutom att dem alltid antecknar vilken klänning som sålts till vilket gymnasium så att ingen har en likadan =).

Sen gick vi runt och småshoppade en hel del och självklart skämde mamma bort bebben igen. Bilder kommer imorgon för snart kommer våra gäster för kvällen. Middag, melodifestivalen och godis är det som gäller och kanske något spel med.

Ha en fin kväll//Emm

RSS 2.0