Give me!



Den här maxiklänningen skulle jag gärna strosa omkring i här hemma i sommar i väntan på bebbe eller kanske på fest med lockar i solblekt hår?..Kanske blir det min belöning till mig själv för att alla prov är över..

Sorry..

För väldigt dålig uppdatering men nu är ALLA prov över, inget mer plugga utan bara njuta av veckan som är kvar i skolan, studenten och balen och sen bereda sig på en låååång väntan efter fisken. Livet är underbart!

V28



Nu väger bebisen ungefär 875 gram och är knappt 37 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

Sov gott och dröm sött! En del experter tror att bebisar börjar drömma vid ungefär 28 veckor. Vad skulle de drömma om? Ingen vet helt säkert, men hjärnan är mycket aktiv även denna vecka. De karakteristiska vecken börjar uppstå på dess yta och mer hjärnvävnad formas.

Om du känner rytmiska fosterrörelser nu, kan det mycket väl vara hicka - vanligt denna vecka och under resten av graviditeten. Din bebis har förmodligen också hicka, men fortsätter att andas in vatten snarare än luft. Anfallen av hicka brukar inte vara så länge och går över av sig själva.

Nu når livmodern din bröstkorg, vilket kan göra dig andfådd, om du inte redan är det

Aldrig slut??

Tar det aldrig slut?? Ja, jag vet, det är bara en vecka med pluggande kvar och sen ska jag vara ledig i över ett år. Men ändå! Precis när man är färdig med ett stort arbete är det dags för nästa..samhällen blev klar igår och nu är det dags för en fördjupningsuppgift i religion. Dessutom ska det hinnas med ett högtidstal, historiaprov och naturkunskapsprov nästa vecka. Hmm..får inte rikigt ihop det med vår skolas policy. Max 2 inlämningar/prov i veckan. Yeah, right!

JA, jag är gnällig idag!!

On the way..

Hej!

Blev tidigt uppstidgning imorse och sen bar det var till Värnamo för håruppsättning. Blev en jättesnygg svinrygg (bild senare kanske) och jag tror att min kompis lyckades kanon ( det var ett prov). På vägen hem stannade jag till hos en tjejkompis för lite update och efter det bar det av hem för att plugga samhällskunskap. Nu är jag färdigpluggad för ett tag och ska slänga i mig lite mat, byta kläder och sen hämta mamsen för en mammadottereftermiddag..♣

Älskade unge!


Det här vagnsmycket skulle gärna på hänga i bebbens vagn. Stilrent, inte plastigt och ganska neutralt. Precis som jag vill ha det. Detta kommer från Lundmyr of Sweden och kostar 249kr.

Monday!

Då var det måndag igen. Dagen har spenderats hemma hos mamma med huvudet i samhällsböckerna och sedan vid datorn, har ju som sagt inlämning på onsdag. Har kommit väldigt långt och det mesta som är kvar nu är att skriva in det på datorn..

Imorn ska jag iväg till Värnamo för att vara hårmodell och sen på eftermiddagen är det äventyr som gäller. Mycket att ordna på kort tid! Men nu är det duschen och sen wookat som står på schemat.♥


Malmöshopping del-2




Bättre sent än aldrig, right?
♣ Gultopp med gulligttryck (jättefint på magen) Bikbok
♣ Småblommigt linne Bikbok
♣ Rosa volangkjol Vero Moda
♣ Röd cardigan med trekvartärm Gina Tricot
♣ Svart Mamalinne Vero Moda

Ännu en helg!

Så dä är snart ännu en helg över, tiden går som sagt fort! Helgen har spenderats hemma med plugg och mys. Framförallt plugg eftersom att studenten nu närmar sig med stormsteg, bara 2 1/2 vecka kvar nu. Skönt! Idag har jag varit duktig och skrivit ett psykologiarbete och har även planer på att skriva lite samhälle (inlämning onsdag) och ett högtidstal (imorn)....Får se hur mycket min mosshjärna orkar bara.

Ha en fortsatt fin dag//Emm

V26



Förmodligen passar inte dina vanliga kläder längre, för nu börjar du lagra fett kring bröst och höfter. Graviditetsstrimmor på mage och bröst bör dyka upp nu, om du alls kommer att få några. Ditt hjärta och dina njurar jobbar hårt för att hålla igång blodcirkulationen, och ta hand om den ökade mängd vätska som finns i kroppen.

Barnet är ca 23 cm långt från huvud till stjärt och väger ungefär 900g. Ryggraden blir starkare och smidigare, för att den skall orka bära kroppen. Lungorna utvecklas alltjämt och barnet växer till sig mer och mer. Med lite tur kan man höra barnets hjärtslag genom att någon lägger örat mot din mage. Ögonen är nu färdigbildade och barnet har lärt sig att både andas in och ut. När barnet hör ljud reagerar det med högre puls, och spelar du musik kan det hända att hon/han rör sig i takt. Det finns studier som visar att barnet reagerar på beröring runt denna vecka.


Uppe med tuppen!

Godmorgon!

Ja, idag är jag verkligen uppe med tuppen, har varit vaken sen 06.10. Ska vara hemma idag och vila ryggen men var tvungen att gå upp och köra M till jobbet då han skulle lämna vår ena bil hos Volvo. Så när jag kom hem från att lämnat honom satte jag mig och skrev in halva mitt historiaarbete på datorn, så nu ska bara resten skriva för hand och sen på datorn. Det lär väl ta ett par timmar men klockan är ju inte så mycket ännu. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig några timmar till så att jag inte är så mossig i huvudet. Men nu ska jag äta upp min snabbfruksot!

Ha en fin dag♥

Halmstad!

Hej ni!image51

Nu är jag tillbaka efter en helt underbar helg i Halmstad tillsammans
med M. På lördagen blev det lite snabbshopping, sol i frösakull och sedan
på kvällen blev det båttur, grillning och en runda i stan. Lördagen började vi
med frukost på espresso house ( mysigaste fiket) och sen blev det en tur ner på stranden innan vi begav oss hemåt.

Idag har jag haft superont i ryggen och varit trött, dessutom orolig för syster som inte mådde så bra innan idag och en bil som krånglar. Inte riktigt varit min dag men känns inte som att det gör något för imorn är det ledigt. Då bär det av på föräldragrupp för mig och M och nu snart blir det middag och mys framför tv:n.

Ha en fin kväll/Emm♥

Äntligen fredag!

Godmorgon! Hann med ett inlääg idag innan jag åker till skolan, tar bilen eftersom att jag har nationellt prov i Ma C och bara ska göra det och sen hem igen. Har inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden för att min näsa har mestadels varit i Ma C boken så nu får ni hålla tummarna att det går bra.

I kväll ska jag och M grilla här hemma och bara ta det lugnt efter M's jobbiga arbetsvecka. Och imorgon bär det förhoppningsvis av till en helhelg i Halmstad om allt går som vi tänkt oss. Så skönt!

Men nu ska jag fixa det sista innan jag ska åka. Ha en solig, varm dag//Emm♥

Paket!

image50

Idag anländer ett paket från H&M till mig..Hoppas verkligen shortsen och kjolarna passar. Behöver dem nu när det börjar bli varmt ju. Äntligen kommer våren och sommaren!

Monday's..

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt för att vara mig..men det är bara för att jag snart ska iväg till läkaren. Hade ordentlig tur som lyckades få en tid eftersom att sjuksköterskorna på vår vårdcentral går ut i strejk idag. Men tid fick jag så kl.10.00 ska jag befinna mig där. Sedan blir det till att platsa in mitt projketarbete och efter det ska det pluggas psykologi B.

Solen skiner så shorts åker nog på. Underbar dag!

Helgen snart slut!

Då var helgen snart slut, tiden går alldeles för fort! Känns som att helgen precis började och då har man ändå haft långledigt.. Idag är jag hemma hos mamma och fortsätter med projektarbetet, inte mycket kvar alls nu. Sedan blir det till att plugga inför ett psykologiprov som är imorn. Nu ska jag sätta fart..♥

Godmiddag!

Godmiddag! Idag var jag duktig och gick upp redan vid 10.00 och sedan har jag hunnit med både det ena och det andra. Har plockat lite här hemma, pluggat psykologi och börjat med rättningen av min projketrapport som jag fick tillbaka idag. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att baka muffins, åka till mamma och skriva ut lite papper. Efter det ska jag hinna med att åka ner till M som är hos sin pappa och fixar med bilen innan vi ska iväg och grilla och spela kubb ikväll. Vad skönt det är när det händer lite!

Ha en fin dag♥

Fika i solen!

Nu har vi suttit ute med vänner och fikat vienettaglass och njutit av solen. Så skönt att man kan sitta ute på kvällen utan att frysa ihjäl sig, fast lite kyligt började det bli nu på kvällskvisten. Ikväll kör vi en lugn kväll, M lagar mat och jag sitter bara och tar det lugnt... Underbart att ha en kille som tycker om att stå i köket.

Mys, mat, film,sparkande bebbe.Kärlek!

Malmö shopping-Del 1






Här kommer den första delen från shoppingen i malmö, delar upp det i två eller tre för annars blir det så många bilder på varje inägg.
♥ Blommig klänning med smock Lindex
♥ Randig tubklänning Gina Tricot
♥ Jeans klänning/tunika Vero Moda
♥ Svarta/Marinblå ballerina Skopunkten
♥ Vita tygskor Skopunkten

Äntligen fredag!

Vilken sovmorgon jag och M tog idag..har bara varit uppe i någon timme men så skönt det var att få sova ut. Var ju på cirkus i går vilket var trevligt och sen på kalas som vi kom hem ifrån väldigt sent. Idag är inget speciellt planerat men blir nog en sväng hem till mamma för att skriva ut lite skolarbete och kanske en fika i eftermiddag. Men nu ska jag fota shoppingen från i måndags som jag lovat visa ett tag...

Emm♥

1 maj..

Godmorgon! 1 maj, det känns ju helt otroligt, snart är sommaren här och det ska bli så skönt. Dock är vädret kasst ute men det gör inte så mycket för idag ska jag mest vara inne. Håller på med projketarbetets rapport som väldigt snart är klar och sedan i eftermiddag blir det cirkus med mamma och småsyskonen. Direkt efter det ska jag och M iväg på kalas för hans styvpappa och lillebror. Men fram tills dess blir det lugnt men snart så drar allt igång...

Have a nice day/Emm

RSS 2.0