Morning!

Morning sunshines! Ännu en underbar dag då solen skiner ute och det verkar bli fint väder idag med, underbart! Sitter i skolan just nu för första gången på ett bra tag, skönt att inte vara hemma bara faktiskt. Dagen består av endast 2 lektioner, sedan blir det bankbesök eftersom att mitt kort slutat att fungera och efter det blir det hem för alla slappa. En skön och lugn dag trots att jag är i skolan... och kvällen blir likadan då M lagar mat och jag kan småplocka lite där hemma.

Ha en varm och skön dag//Emm

V25

image37

Nu börjar sista tredjedelen. Det händer inte så mycket utvecklingsmässigt utan barnet ligger och växer och mognar. Många rör sig mycket medan andra är mer stillsamma, barnet har perioder av vakenhet och sömn. Barnets rörelser kan kännas tydligare när du sitter upp i en avslappnad position.  Händerna är fullt utvecklade och med dem känner fostrets sig för i livmodern och utforskar navelsträngen och kroppen. Fingrarna har nu naglar.

Hörseln har förfinats och barnet kan nu höra sin mammas röst. Kroppens ben fortsätter att förhårdna.

Redan från vecka 23 har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer. De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade.

Vikt 800 gram. 


Pluggande husmor.

image43

Nu har jag varit ganska duktigt i alla fall. Har tvättat en maskin tvätt och satt i gång en till, tagit fram middag, fixat med disken och dessutom pluggat en del filosofi. Känns som att dagen flyter på ganska bra..fick dessutom precis ett mail av min handledare om att vårt möte är inställt vilket gav mig ytterliggare någon dag med rapporten.Lovely!

Soliga tisdag!

Godmorgon!
Gissa om jag sovit gott inatt? Igår var en väldigt lång men väldigt rolig dag och jag hittade både det ena och det andra som passade perfekt i min garderob (bilder kommer upp senare). Dagen bestod av shopping, glass och trevligt sällskap, precis vad jag behövde efter förra veckans sjukhus vistelse.
Idag blir däremot en betydligt lugnare dag med en hel del pluggande eftersom att jag har både projektet och en filosofiinlämning som ska vara klart.. Dock hinns en ficka med mamma och en packetuthämtning med.

Nu ska jag ta tag i pluggandet och ni får ha en fin dag♥

Filmkväll..

Nu är vi hemma ifrån en mysig dag och kväll hos mamma. God mat blev det och gissa om jag åt mycket.. Efter maten sa vi hej då till mormor och morfar och efter det åkte jag och M för att hyra film. Så nu (så fort jag skickat iväg mitt Sv C arbete) ska vi titta på film och bara mysa i soffan innan det är dags för sängen.

Men nu är det dags att ta tag i Sv C:n och myskävllen. Ha en trevlig kväll!

Mama

image42

Har precis beställt hem 3 nummer av Mama för endast 45 kr. Perfekt nu under sommaren och man behöver lite skön läsning. Billigt var det ju dessutom!

Härliga söndag!

Vilken bra söndag det har varit hittills. Först på morgonen var jag och mamma iväg och hanlade lite grillsaker eftersom att ikväll ska hela familjen, mormor och morfar grilla. Mysigt! Sedan har vi bara tagit det lugnt hela dagen och jag har suttit och skrivit klart halva min projektrapport så snart är det också klart.

Vädret kanske inte är det bästa men alla är ändå ute i trädgården och fixar medan jag som sagt sitter inne och jobbar lite. Alla äör nöjda och glada och det känns som en perfekt söndag utan allt för mycket stress.

Ha en fin dag//Emm

Cute!

image41
Nu är även det här söta linnet på väg hem till mig, råkade bli en till beställning från H&M eftersom att de fått in så mycket nytt nu. Hoppas magen får plats!

Vi är med kombi!

Trots sjukhusbesök hann vi med att hämta hem våran nya bil, skönt! Det blev en V70 och den är kanon, inte trodde jag att min första bil skulle vara en kombi. Men ack så skönt det känns att bil är ordnad inför fiskens ankomst. Fast efter gårdagen gör det inget om fisken stannar lite längre än planerat i magen..♥

Heart!

image40

De är helt underbara! Men vad skulle man ha dem till? Ska fundera lite till på dem, kanske..kanske inte!

Modemecka.se

Förlossning!

Hemma igen! Den dåliga uppdateringen beror på att jag igår var tvungen att åka in till förlossningen för att jag haft lite ont osv. Men som tur var hittade de inget som kunde vara fel och allt såg bara bra ut med fisken. Så nu är jag hemma efter 1 dygn på förlossning och BB med ordination inga fysika ansträngningar. Är en aning trött men annars mår jag bara bra, så nu ikväll blir det bara mys med M framför tv:n.

Ha en bra kväll

Torsdag igen!

Godmorgon! Vilken morgon, solen skiner och himmlen är klarblå precis som alla andra dagar. Hade det inte varit för att min rygg är helt paj idag hade dagen varit perfekt. Men men, det får bli att vila idag, finns inte så många alternativ när man annars får halta fram. Vad jag hatar att bara sitta hemma alldeles ensam, tur att mamma kommer hit på lunchen i alla fall.

Får kanske bli lite tröstshopping eller nåt?!

Love♥

Love jeans!

image39

Äntligen! Jag har hittat dem, de perfekta mammajeansenshotsen. Ni har ingen aning om hur mycket jag suktat efter jeansshorts och insett att jag aldrig får på mig ett vanliga. Men nu så finns det äntligen mammajeansshorts och på Lindex dessutom. Ännu bättre är att de endast kostar 249 kr. De ska bli mina!

Morning!

Ännu en underbar dag då man vaknar av att solen lyser in genom fönstret. Idag blir en ganska lång dag eftersom att jag snart ska skriva nationelltprov i Sv B i ca 5h och efter det blir det ca 2h väntetid innan jag kan åka till banken. Ska till banken för i eftermiddag ska vi iväg och provköra en bil som vi förmodligen också kommer köpa om den går fint ( M har redan tittat på den en gång). Sedan blir det nog att vi äter ute och när vi väl är hemma är det förmodligen dags för sängen. Men men, en hyfsat händelserik dag trots att den innehåller en hel del väntetider på bussar.

Ha en fin dag/Emm

Gottegris!

image38

Jag har suttit ute hela eftermiddagen och pluggat och solat,härligt!
 Så en hel del har jag fått gjort och en massa fräknar har kommit fram, vilket verkligen är ett vårtecken för mig. Nu ska jag ta en liten (läs;stor) skål glass med frukt, strössel och kanske lite chokladsås. MUMS!

Summer!

image37

Såhär skulle jag gärna gå och kommer  gå klädd i sommar. Kunde inte låta bli att klicka hem en del från H&M, får se bara hur mycket som känns som att det kommer passa hela sommaren.

Solsken!

Solen fortsätter att skina och det känns verkligen som att våren är här för att stanna nu. Jag funderar på att kanske sortera bort vinterjackorna och skorna nu, men är inte riktigt säker på att man vågar än. Vädret i Sverige är ju inte direkt det mest pålitliga. Ska snart ta mig något att äta och sen blir det att sitta ute och plugga både det ena och det andra...och kanske få lite färg på samma gång.

Ciao♥


Morning sunshine!

Godmorgon! Vilken underbar morgon, solen skiner och klarblå himmel. Kan det bli bättre? Nu sitter jag i skolan, börjar inte förräns vid 11.30 så jag har planer på att plugga en hel del. Slutar sent idag och när jag kommer hem är det ännu mer plugg som gäller, har ett hyllningstal jag måste skriva. Men en liten sväng ska jag och M dock iväg på, ska nämligen kolla på ny bil idag.

Men nu får ha en fin dag och så ska jag försöka plugga lite♥

Sanningens ögonblick!

Nu ska jag och M äta lite pasta och carbonarasås och titta på sanningens ögonblick. Ska bli spännande att se hur ärliga och långt folk kan tänka sig gå för pengars skull. Jag själv skulle nog inte klara av att vara så ärlig, alla har vi våra hemlisar och saker vi tyckr som vi inte yttrar oss om. Även om ärlighet varar längst så finns det faktiskt gränser!

Skulle du ställa upp?

Klipptid bokad

Jag har äntligen kommit till skott och bokat klipptid hos samma frisör som ska göra min håruppsättning till balen. Var tyvärr 2 1/2 veckas väntetid men det kan jag leva med eftersom att jag aldrig kommit därifrån missnöjd. Skulle gärna lagt i blonda slingor men vågar inte riktigt eftersom att hormonerna kan göra att det slår lite fel. Men snart så, snart är jag klippt


Söndag

image35

♥ Svart volangklänning Ellos
♥ Svarta leggings Ellos
♥ Jeansjacka H&M
♥ Silverhalsband med hjärta och "diamant"örhängen

Till detta körde jag svarta ballerinas med rosett och skinnjacka från Only när det började dra kallt.

Söndag igen!

Så var det söndag, igen! Helgen går alldeles för fort men det är skönt att det varit underbart väder i alla fall. Idag blir det lite småplock här hemma och ikväll kommer svärfar och hans sambo hit för lite fika. Funderar på att baka kladdkaka tills då men innan dess blir det nog en promenad till mamma för lite namnsdagsfika för syster min. Solen skiner ju och det verkar vara hyfsat varmt ute så en promenad vore verkligen på sin plats.

Emm

Sköna, underbara fredag

Så var det fredag igen, redan tycker jag. Tiden går verkligen superfort nu på våren och som min rygg var igår kan inte de resterande 18 veckorna gå tillräckligt fort... Fast mysigt med gravidmage är det ju, framförallt när man får små puffar från fisken.

Blev hemma idag med eftersom att igår kväll var ryggen trots vila sämre men nu så känns det mycket bättre. Detta efter en natts sömn med högläge på fötterna och en kudde mellan benen...=). Idag blir det ändå lugnt kanske tar en liten promenad bara för att komma ut lite och ikväll är det tacos och såklart hockey som gäller.


Ha en fin dag


Sjung om studentens....

image32


Nu närmar sig studenten med storm steg, inte alls långt kvar. Såhär skulle jag gärna vara klädd på min studentdag...om inte magen varit för stor för klänningen.
♥ Klänning forever21
♥ Skor Asos
♥ Änglavingar halsband kyssjohanna


Godmorgon!

Godmorgon, lite sent!
Inatt har jag sovit jättegott trots att jag först hade svårt att hitta ett skönt liggläge men imorse var jag ändå riktigt trött och fick tvinga mig upp ur sängen. Jag kom dock inte längre än till badrummet och sminkning för sen gjorde ryggen fruktansvärt ont så det var bara att gå och lägga sig och vila. Foglossningar är inget kul alls men egentligen var det en självklarhet att ryggen inte skulle klara spring i trappor och hårda trästolar i skolan. Så idag blev det vila eftersom att det inte finns så mycket annat att göra åt det men iorn blir det till att härda ut. Man kan ju inte vila jämt heller.

Så dagen hittills har varit väldigt lugn och eftermiddagen och kvällen kommer bli likadan. Ska laga lite middag sen medan M fortsätter med renoveringen och kanske plugga lite psykologi med. Måste göra något för att trötta ut huvudet annars kan jag inte sova ikväll..

Ha en fortsatt bra dag

Tillbaka till vardagen..

Så har skolan tagit fart igen efter 3 sköna veckors uppheåll för lov och praktik. Är en hel del kvar att göra nu på slutet men känns som att jag har ganska bra koll i alla fall. Har ordnat en massa med mitt projektarbete och snart är det "bara" rapporten kvar.

Sitter i skolan just nu och borde egentligen skriva en svenska uppsats som skulle varit inlämnad igår men läraren vart inte här så jag tänklte att det allt kunde vänta en dag... Sen idag är det psykologi, retorik och filosofi som står på schemat. Ska få tillbaka en inlämning och ha lite seminarier så det blir en ganska lugn dag ändå.. Men nu borde jag ta tag i svenskan...om det inte bara vore så tråkigt att arbeta så tidigt på morgonen!

Pappas unge..

image31

Igår när vi var och shoppade hittade jag detta linnet på H&M och självklart fick det följa med hem. Passar både till flicka och pojke även om det är köpt på pojkavdelningen. Till en kille blir det tufft med jeans och till en tjej perfekt med kjol ;)

Shoppingdag!

Igår åkte jag och M ner till Halmstad för att shoppa lite och sen hälsa på fiskens kusin med ju. Fick handlat precis allt jag var ute efter och nästintill gratis tack vare presentkort =). Sen åkte vi till BB och jag kan säga att lite skrämmande var det att veta att nästa gång man sitter i det besöksrummet är vår lilla fisk född. Men men, har ju i alla fall 18 veckor till på mig att förbereda mig. Lilltjejen var jättesöt och så mysigt det var att hålla henne, fast man längtar ju efter sin egen bebbe ännu mer nu.
Snart så är fisken här....fast h*n kan allt vänta ett bra tag till!

Magen V20

image29

Fick önsking om att lägga in magbilder så här kommer en från V.20 även om jag nu är i V22..Tiden går fort!

Tillökning!

Igår kom vår lilla fisks första kusin till världen! En liten söt flicka som ska heta Elsa. Vad kul de två kommer kunna ha sen... Nu längtar jag ännu mer tills den dagen fisken är redo att titta ut.♥

Mammgympa..

Är väl dags att uppdatera lite nu igen =).

I måndags var det så dags för den berömda mammagympan. Var nästan precis som jag hade tänkt mig! De flesta var närmare 30 och alla hade större magar än vad jag har. Ingen var under 20 heller... Fast det gö inte så mycket, jag tycker i alla fall att min mage har blivit stor. Så det så! Fick faktiskt en hel del bra information och blev helt övertygad om att en amningskudde ska införskaffas.

Annars rullar allt på och det känns som att tiden går ganska fort ändå. Redan V.22, känns otroligt..
Snart är lillfisken här!

RSS 2.0