Morning sunshine!

Godmorgon! Vilken underbar morgon, solen skiner och klarblå himmel. Kan det bli bättre? Nu sitter jag i skolan, börjar inte förräns vid 11.30 så jag har planer på att plugga en hel del. Slutar sent idag och när jag kommer hem är det ännu mer plugg som gäller, har ett hyllningstal jag måste skriva. Men en liten sväng ska jag och M dock iväg på, ska nämligen kolla på ny bil idag.

Men nu får ha en fin dag och så ska jag försöka plugga lite♥

Kommentarer
Postat av: Mamma

Lilla stumpan.Man berättar när man ska köpa ny Tv,men hur är det när man ska köpa ny bil? Vad spännande. Jag jobbar ikväll. Puss

2008-04-21 @ 10:39:42
Postat av: sandra

aha okej =) neej jag går i gislaved, var hos barnmorskan idag och vi pratade om föräldrar grupper för unga.. och hon sa att smålandsstenar och gislaved har seperat.. :P men då sa ja att jag visste om att du var lika gammal som mig men antagligen gick i smålandsstenar... så hon skulle höra runt på massa MVC här runt om.. och sedan kanske hon skulle kolla om man kunde göra en grupp för bara unga :) neej det har jag inte.. ha du fått det ännu:)?

2008-04-21 @ 14:11:05
URL: http://sandriiisch.blogg.se
Postat av: sandra

Hehe... va redan? till mig sa dom i gislaved att det börjar inte fören runt man är i vecka 28-30.. :P jaa.. får la se om hon lyckas få ihop någon grupp för unga.. hade varit kul =) Jaa jag är 89a, men jag fyller jätte sent :p hehe... addade du min msn =)??

2008-04-21 @ 17:39:48
URL: http://sandriiisch.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0