BF +13

Herregud, 13 dagar över tiden. Det trodde jag aldrig!! Jag känner fortfarande ingetting så än är det inte någon förlossning på gång, men tappen kan ju fortfarande bli kortare utan att jag känner av det eftersom att jag inte kände när de andra 2 cm försvann.. Jag håller tummarna för att det ska sätta fart idag/inatt för imorn ska jag ju på kontroll.

Tänka sig, att om 24 timmar om allt inte ser bra ut blir jag igångsatt. Det känns så overkligt! Men förhoppningsvis kommer det igång av sig själv, är jag lik min mamma så ska det ju göra det inatt ;). Man känenr en sån här lagom ökad press på att få igång det kan jag säga, men tyvärr finns det ju ingetting jag kan göra.

Idag ska jag i alla fall, om jag orkar, baka lite till och sen ska jag umgås lite med mamma och systrarna. Ikväll blir det väl att kolla över så att allt finns i BB-väskan utifall och se till så att allt är i ordning här hemma... Nervös är bara förnamnet!


Kommentarer
Postat av: http://sandriiisch.blogg.se

usch vad jobbigt att gått över tiden så mkt :/ jag håller tummarna för något händer inatt:D tänk det är inte många dagar kvar till du har din bebis :D

2008-09-04 @ 14:14:33
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: http://sandriiisch.blogg.se

hehe jaa =) det är inte alls långt kvar.. tänk 13 dagar över tiden.. det är rätt mkt haha =) men snart har du din going med =)

Jo det går bara bra.. hon bara sover och äter hella tiden haha ^^, sover hela nätterna gör hon med.. kan vakna någon gång mellan 5 och 7 för äta men sedan somnar hon igen x)



Har skrivit en förlossningsberättelse nu om du vill läsa :)

2008-09-04 @ 14:49:35
URL: http://sandriiisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0