V 31

Bebisens kropp, armar och ben fortsätter att rundas av i takt med att underhudsfett tillkommer - och de ser äntligen ut att vara i proportion till huvudets storlek. Den väger ungefär 1,5 kg nu, ser mer och mer ut som en nyfödd bebis "ska" göra och är drygt 40 cm lång.

fetal development at 31 weeksPå grund av trängseln därinne, har du kanske märkt att bebisen inte längre rör sig lika livligt. Så länge den fortsätter vrida på sig lite, så vet du att allt står väl till. Det kan vara svårt att tro, men bebisen har fortfarande en hel del växande kvar innan den föds - ungefär 900 gram!

Bebisens inre organ fortsätter att utvecklas och mogna och den kissar nu vatten, vilket är bra träning inför livet utanför. Snart kan du vara förvissad om att ditt barn börjar få ett rikt inre liv - undersökningar har visat, att bebisar i magen har perioder av drömsömn redan kring åttonde månaden.

DU har förmodligen ökat med 1,3-1,8 kg denna månad. Ett knappt halvkilo (450 g) per vecka är helt normalt under sista trimestern, eftersom bebisen går igenom en sista växtspurt inför födseln.

Kommentarer
Postat av: erica

Ha en bra Måndag!

2008-06-23 @ 14:08:18
URL: http://ericaa84.blogg.se/
Postat av: Nicky :D

hejsan svejsan jag gör bloggdesigner så om du har lust att ändra din bloggis kontakta mig det är helt gratis jag gör allt för nöje hoppas du beställer en för det skulle piffa upp din blogg lite...Eller så kanske du vill göra det när bebben kommit?

2008-06-23 @ 20:55:00
URL: http://nicolebambi.blogg.se/
Postat av: Nicky :D

okej så jag ska alltså göra lite barnslig men ändå stilren? vilken färg det är det enda jag behöver vet :D och sen ska du ha en profil bild eller inte? och sen när beben kommer så kan jag antingen göra en ny eller lägga til bild

2008-06-23 @ 21:34:28
URL: http://nicolebambi.blogg.se/
Postat av: http://sandriiisch.blogg.se

Hej :) hon som hade hand om den gruppen för unga mammor var sjuk igår så jag kunde inte prata med henne /: så hon skulle återkomma någon annan dag.. du kanske kan ´prata med din BM när du skall dit :) Elisabeth heter hon som har hand om den gruppen :) ha det fint.. kram

2008-06-24 @ 17:39:15
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: Anonym

kika gärna in hos oss http://ungmedbarn.blogg.se

2008-06-24 @ 20:59:24
URL: http://ungmedbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0