Graviditetstrick



Den där magen är bra till mycket, framförallt att ställa skålar med godssaker i på. =)

Kommentarer
Postat av: http://sandriiisch.blogg.se

Haha cool bild :P

hehe okej :) jo den sparkar en del med.. märker av det mycket på nätterna när jag jobbar natt, men på dagarna är det inte så värst mycket ^^,

Ojj fick du blödningar, gud vad du måste blivit nervös och orolig, varför fick du det???

Hehe nej det har jag inte ^^ får la se sen hur läget ser ut osv.. skall förska ta så mycket jag får och kan, för jag hatar smärta haha ... =)

Jo jtäte gott och jobba,, jag jobbar till den 19e Juli och sen den 18e augusti är bf, så får en månad ledigt iaf förhoppningsvis =)

2008-06-17 @ 19:18:29
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: http://sandriiisch.blogg.se

Sv: ja det hade det ju verkligen.. men tur det inte var något ju :)Vad är epidural :P? ja kommer inte ihåg om dom nämnde det eller inte... =)Satt och tänkte häromdagen, att visa föder ju för tidigt, tänk om man skulle få åka in om två veckor.. det skulle jag iaf verkligen inte vara redo för... man vet ju aldrig =) nog dax och börja förbereda sig lite snart...

Föresten har du fått reda på om en matlagningsgrupp dom skall hålla i smålansstenar för unga mammor.. då får man träffas flera som är i våran ålder och ta med bebisarna och laga mat tillsammans osv, dom kommer även och hämtar upp en där man bor kostnadsfritt.. =) min barnmorska berätta det för mig och jag skall gå på det.. hehe.. verkar ju jätte kul, det är ju unga tjejer i vår ålder lite överallt ifrån här i småland :)

2008-06-17 @ 22:08:44
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: http://sandriiisch.blogg.se

Ahaaa ryggmärgsbedövningen, jo den har ja ju hörttalas om.. visste inte den hette något annat :)

Jasså har du inte? fråga din barnmorska eller så kan jag ta reda på nummer så du kan ringa och kolla med dom? konstigt att din barnmorska inte tagit reda på det, har du frågat henne någon gång om hon vet något som finns för unga föräldrar, föräldrar grupper eller vad som :P?

2008-06-17 @ 22:45:33
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: melina

Det är vergligen praktiskt :)

2008-06-18 @ 04:10:53
URL: http://coccinella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0