Bebisens åka hem kläder..



Kom på att jag inte har visat upp det som bebisen ska ha på sig när vi åker hem från BB. Blev byxor och mössa från laban som jag tänkte ha en vit body till. Och sen självklart Lundemyrfilten att mysa med i bilstolen. Med på bilden öär också bebbens vagnleksak... Får väl se om det blir som jag tänkt, finns en risk att det inte blir det om fisken visar sig vara en liten tjej..

Kommentarer
Postat av: Louise

svar: hehe aa okeej ^^ jaha, så du har inte ont nånting? jag har faktiskt väldigt ont 3-4 ggr om dagen typ :/ men de känns som att de inte är nåt tecken ändå ;P man blir nog inte besviken ändå sen tror jag.. ja, vagn/skötbädd/säng å sånt är klart :D själv då?

2008-08-17 @ 19:42:33
URL: http://louisekumlin.blogg.se/
Postat av: http://sandriiisch.blogg.se

hihih joo.. jag börjar bli inställd på det med nu... men men, det kan ju bara slå till sådär med och gå jätte fort, man får hoppas på det =)



Ja det där med slemmis vet jag inte,, var lite små fundersam och hon på förlossning sa att det kunde vara den med.. det måste inte alltid vara brunt och blod i den sa hon :P så funderar lite på om det är den... hur går det annars me magen o värkar :D ?

2008-08-17 @ 21:00:11
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: monica

lundmyren rockar! Felice har massa i plagg i de märket, så sött!

2008-08-23 @ 18:43:28
URL: http://moncans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0