Barnmorskan

Nu är jag hemma från barnmorskan. Fick byta barnmorska idag och kommer att ha henne nästa gång ( om det nu blri någon) också för min ordinarie barnmorska har tyvärr blivit sjukskriven.Men men, den här är också supertrevlig och enkel att ha och göra med så det gör inget.

SF-måttet (magmåttet) vart detsamma som sist, 35cm så där har det inte hänt så mycket. Däreot hade mitt järnvärde gått ner till 122 ( normal 120-125) så det var inte så bra men jag ska fortsätta som vanligt med järntablett varannan dag. Och vikten hade såklart ökat.. vad annars?!

Frågade henne också om det här med att det var så stor skillnad mellan BF uträknat enligt sista mensen och BF enligt ultraljud och hon sa att börjar jag gå över mycket så tar dom hänsyn till det. Men får väl hoppas att lill*n tittar ut innan det blir aktuellt att diskutera igångsättning. Nu ska jag i alla fall lata mig i soffan och njuta av den sista tiden som gravid.

Kommentarer
Postat av: http://sandriiisch.blogg.se

hih imorgon skall jag till Bm, får veta mitt sf mått då :) hoppas iaf bebis är fixerad o mage sjunkit :)

Jadduu nu har det faktiskt hållt i sig lite, men det är ju inte så att det gör ont så jag lider av det direkt.. sticker, krampar osv mest :)

hihi du har ju några dagar kvar till BF iaf:D

2008-08-20 @ 20:38:24
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: Mamma

Inte nämnde du för mig att du gått upp i vikt igen.Förra gången när du gått ner lite så nämnde du detler vad väger du nu hjärtat? Lika som mamma eller? /Puss mamma

2008-08-20 @ 20:41:58
Postat av: Louise

mitt järnvärde har varit 105 som lägst, och 110 som mest :P men så mkt som jag äter niferex nu har jag aldrig gjort ^^ :) då har du ju rätt högt ändå..

2008-08-20 @ 22:36:28
URL: http://louisekumlin.blogg.se/
Postat av: http://sandriiisch.blogg.se

jag kommer faktiskt inte ihåg riktigt, men kan vart 35-36 tror jag :P



ojj, jag fick för mig det var den 22-23 du skulle ha BF :P hehe.. får la se om du får på Bf elle om det blir övertid ;) uscha denna väntan är så långtråkig :/

2008-08-20 @ 23:37:03
URL: http://sandriiisch.blogg.se/
Postat av: sandra

Gu vilka söta namn :) Jag tyckte de va super svårt de är ju lixom något de ska ha hela sitt liv! men de fick bli Sebastian tillslut =)

2008-08-21 @ 07:18:14
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0